Τα όνειρα με έπνιξαν Δημιουργός: νικολακοπουλος θανάσης, νικολακόπουλος θανάσης Τα όνειρα με έπνιξαν Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -----Μεσάνυχτα τα φώτα έσβησαν.
Τα ματιά μου έκλισαν,
με παίρνει το χασμουρητό του Ορφέας
να ονειρεύομαι τα μαγεμένα όνειρα…
Από το κρεβάτι πετάχτηκα ξύπνησα,
Το παράθυρό μου άνοιξα
να φωνάξω!
----------------τα όνειρα με έπνιξαν
τι ζωή μου δεν μπορώ να αλλάξω…
Νύχτα, ξελογιάστρα.
Να διαπραγματευόμουν,
στο όνειρο…
στου ουρανού τα άστρα
την ώρα που κοιμόμουν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2018 |