Συναρπαστικές ιστορίες Δημιουργός: kapnosa-v-ainigma Το παζλ της καρδιάς μας. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τις συναρπαστικές ιστορίες
τις γραφουν οι πιο ερωτεύσιμοι ανθρωποι
Ανοιγουν τον κυκλο
κατι ομορφες στιγμες
που οι καρδιες
τριανταφυλλα ανθισμενα
ευωδιάζουν
και ο παλμος της γης
χτυπαει στον χτυπο τους.
Ειναι αυτοι που γνωριζονταν
απο παντα για παντα
που αγαπιώνταν απο παντα για παντα
που η ζωη τους δένει και τους λύνει
αλλά παντα μένει η αγάπη
οτι και να γινει.
Οι ανθρωποι που κουμπώνουν
το παζλ της καρδιάς μας!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2018 |