Όταν φύγω Δημιουργός: Kiriaki mat, Κική Ματέρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν φύγω από εδώ
Δεν θέλω να αφήσω τίποτα δικό μου
Όταν θα φύγω από εδώ
Όλα θα ανήκουν κάπου
Όταν θα φύγω από εδώ
Θα ξέρω ότι δεν ανηκα πουθενά
Όταν θα φύγω από εδώ
Ξέρω πως θα ναι
Όμορφα είναι όλα
Ακόμα και χωρίς γεύση
Όμορφα είναι όλα
Ακόμα και δίχως μυρωδιά
Όταν θα φύγω από εδώ
Να μην ξεχασω και αφησω την μύτη μου
Όταν θα φύγω από εδώ
Να ξέρεις δεν ήμουν σνόμπ απλά δεν έβλεπα καλά
Όταν θα φύγω από εδώ
Να ξέρεις ότι τώρα πια δεν θέλω κανέναν να μιλάω
Όταν θα φύγω
Μην ξεχάσω να με πάρω μαζί μου
Ελπίζω οταν φυγω
Να μην πάρω κανέναν μαζί μου
Τώρα νεκρή
Κυπαρισσι το χρώμα που μαρεσει
Γιατί οι σκεπές να μην έχουν αυτό το χρώμα
Ντροπή είναι
Σαν χορταριασμένες
Εκεί στις σκεπές
Κρυμμένες κάτι χρυσές
Χαθήκανε με τα χρόνια
Ο αέρας,τα ποντικια ακόμη ίσως και τα χορτάρια
Μπα , δεν τις πήρε ανθρώπινο χέρι
Σύννεφο οι χρυσές λίρες
Κική Ματέρη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2018 |