Διαβατήριο Δημιουργός: Euler2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τώρα που φεύγεις μακριά
κράτα δυό χελιδόνια
για να θυμάσαι τα γλυκά
αξέχαστα μας χρόνια
Με διαβατήριο τη σιωπή
και σφραγίδα το φιλί σου
φεύγεις σαν την αστραπή
όμως ήσυχα κοιμήσου
Με διαβατήριο τη σιωπή
λαβωμένο μαιστράλι
στης αποριάς τη ριπή
θα χαθώ και πάλι
Τώρα που φεύγεις μακριά
κράτα κλαράκι δυόσμο
να έχεις για παρηγοριά
στον σκληρό τον κόσμο
Με διαβατήριο τη σιωπή
ποτέ σου μη δακρύσεις
ούτε θλίψη νωπή
ποτέ σου να γνωρίσεις.
Euler2 Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2018 |