Λάθος μου, δικό μου, τελευταίο ❣️ Δημιουργός: elenioikonomaki, ΕΛΕΝΗ Για σένα φίλε μου Ν.Π. με αγάπη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info 17/11/2018
❣️
Έβαζα φως στις νύχτες μας
σε ήθελα δικιά μου.
Ανοιξα δρόμο για να βρεις
κρυμμένα όνειρά μου.
Μα εσύ φοβάσαι δυστυχώς
και αλλάζεις θεωρία.
Και πάλι εσύ αρνήθηκες μία δεύτερη ευκαιρία.
Εκλαψα τα βράδια που χανομουνα
λάθος μου, δικό μου, τελευταίο.
Τι να σου ζητήσω όλα στα 'δωσα
φύγε, αφού νομίζεις ότι φταίω.
Πέρασα νύχτες να γυρνώ
στο άδειο μας κρεβάτι.
Τα βράδια τα ξενύχταγα
σαν να μου λείπει κάτι.
Να 'σαι καλά θα εύχομαι
και αν κάποτε βρεθούμε.
Να πεις δεν γνωριζόμαστε
να ξανασυστηθουμε.
Εκλαψα τα βράδια που χανόμουνα
λάθος μου, δικό μου, τελευταίο.
Τι να σου ζητήσω όλα στα 'δωσα
φύγε, αφού νομίζεις ότι φταίω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2018 |