Ώρες Δημιουργός: Kiriaki mat, Κική Ματέρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
ΚΙΚΗ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 11, 2018
Hours
A small town
A train stopped on the plain
Deaf stars sleep
in every puddle
And the water trembles
Curtains to the wind
Night hangs in the grove
A lively drizzle
From the flower-covered steeple
Bleeds the stars
Now and then
Ripe hours
Drop on life
by Vicente Huidobro
Θα έλεγα για τον ποιητή
Ώρες
Σβησμένες γράμμες
Στα χέρια μου πεφτεις πάλι
Κουφια λόγια που αιωρούνται
Σε κάθε αράδα
Οι λέξεις φωνάζει
Φράξιμο ορμής
Από τα χείλη μου κρεμεσαι
Μία αυθαδικη απαίτηση συγνώμης
Όπως,οπως ο χρόνος κυλά
Και όλα τα αλλάζει
Σβήνουν ποιήματα
Κική Ματέρη Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-12-2018 |