Δεν φτάνουν πιά τα όνειρα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ............ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αυτήν την ώρα θα ήθελα
να σˊ είχα εδώ κοντά μου
να σε κρατάω αγκαλιά
μάτια μου και χαρά μου.
Χίλια φιλιά να μούˊ δινες
στα χείλια, στο λαιμό
κι εγώ με πόθο στην καρδιά
να λέω το σˊ αγαπώ.
Να ακούω κι εσύ να μου το λες
γλυκά πως μˊ αγαπάς
κι αφού κλείσω τα μάτια μου
στους ουρανούς με πας.
Άδειο είνˊ το κρεββάτι μου
γιατί πάντα μου λείπεις
μόνο στα όνειρα γλυκά
έρχεσαι και με βρίσκεις.
Δεν φτάνουν πιά τα όνειρα
μωρό μου σε θέλω εδώ
να νοιώθω την ανάσα σου
σαν λες το σˊ αγαπώ.
Να σε κρατάω αγκαλιά
να γίνεσαι δικός μου
και σαν χαράζει η αυγή
να σˊ έχω στο πλευρό μου.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2018 |