Αρμονία Δημιουργός: Kiriaki mat, Κική Ματέρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΚΙΚΗ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 30, 2018 AT 6:45 ΜΜ
Αρμονία
Καθώς γυρνάώ ανάποδα την κατσαρόλα
Διαβάζω έκπληκτη την λέξη αρμονία
Μου την φεραν δώρο στον γάμο μου
Ή ίσως την αγόρασα από κάποιο market
Δεν διαφημίζω την κατσαρόλα
Απλα αναφέρω ότι μου έκανε τόσο εντύπωση ο τίτλος
Έχω και ένα καλό τηγάνι αντικολλητικό
Αυτό τι γράφει είναι μυστικό
Νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα
"Δύο ελιες και μία ντομάτα
Αγαπώ μία μαυροματα"
Κική Ματέρη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2018 |