Την καρδιά σου χαρίζω Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μου μιλάς και ραγίζω
με κοιτάς και χάνομαι
την καρδιά σου χαρίζω
και ότι σ΄αυτήν αισθάνομαι.
Χτυπάει η καρδιά σου
και μου μοιάζει τραγούδι
με κρατάς αγκαλιά σου
και ανθίζω σαν λουλούδι.
Φωνάζει δυνατά η ψυχή μας
πως θέλει ν΄αγαπήσει
αγάπη μαζί και έρωτα
στην ζωή να κερδίσει.
Κράτα με καρδιά μου
μέσα στην καρδιά σου
ποτέ μην φύγεις μη χαθείς
ποτέ μην πας μακριά μου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2018 |