Μια σπίθα Δημιουργός: ΚαΤερίνη, Όπου φτάνει η σκέψη Χρόνια σας Πολλά με υγεία αγάπη και φλόγα στην καρδιά! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια σπίθα
Ας είχε φώτα η καρδιά
δρόμους και σκαλοπάτια
να ανεβαίναμε ψηλά
σε ουράνια μονοπάτια
Ας είχε η καρδιά φτερά
να τίναζε τη νύχτα
η σκέψη μας να ξαγρυπνά
να έσβηνε τη νύστα
Ας ήτανε οι ανάσες μας
δίκαια μοιρασμένες
οι στεναγμοί κι οι πλάνες μας
να ήτανε σβησμένες
Να ‘ρθει με φόρα ο καιρός
με τα μηνύματα του
ο κόσμος φίλος κι αδερφός
να λύσει τα δεσμά του
Μες τα σκοτάδια των καιρών
μια σπίθα αν θ’ ανάψει
μες απ’ τη φλόγα των ματιών
όλη η γης θ’ αλλάξει
Από τα μάτια στην καρδιά
κι απ’ την καρδιά στο χέρι
η αγάπη κι η ομόνοια
την άνοιξη θα φέρει.
ΚαΤερίνη.
27.12.2018
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-12-2018 |