Η Παντρεμένη Δημιουργός: ΘΑΝΑΣΗΣ Α... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παντρεμένη δίχως άντρα
που το βρήκες το παιδί
που κρατάς στην αγκαλιά σου
και γυρίζεις σαν τρελή
Σε ξεχασανε οι φίλοι
σε ξέχασαν οι γνωστοί
κι όλοι όσοι σ αγαπούσαν
σε προδωσανε κι αυτοί.
Μόνη σου γυρνάς στους δρόμους
με παιδί στην αγκαλιά
δίχως άντρα στο πλευρό σου
μονη μέσα στη λησμονιά.
Σε ξεχασανε οι φίλοι
σε ξέχασαν οι γνωστοί
κι όλοι όσοι σ αγαπούσαν
σε προδωσανε κι αυτοί.
15/1/2018
Θ.Α.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2019 |