Σαλονικιά Δημιουργός: Grisio Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο παλιό σοκάκι
παίζω μπαγλαμά
να ‘ρθει να μ’ ακούσει
αλλή μια φορά
Σα θα με κοιτάξει
από την γωνιά
φλόγα, θα με κάψει
η καφτή ματιά
Παίζω το μπουζούκι
και τον μπαγλαμά
να’ ρθει να μ’ ακούσει
γι’ άλλη μια φορά
Κάτω στον βαρδάρη
τσίπουρα κερνώ
πως να την ξεχάσω
ρωτάω τον Θεό
Φλόγα η ματιά της
νέκταρ το φιλί
δάσος τα μαλλιά της
χάνομαι κι εκεί
Παίζω το μπουζούκι
και τον μπαγλαμά
να’ ρθει να μ’ ακούσει
γι’ άλλη μια φορά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-08-2006 |