Θα Τραγουδω Με Τα Πουλια Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Σ΄ένα βουνό θα πάω να ζήσω
και όλα πίσω θα τ΄αφήσω
θα ανεβώ στην κορυφή
και όλα τα παλιά θα σβύσω
Ψηλά στις αετοφωλιές
άνθρωπος να μην ξέρει
θάχω παρέα τα βουνά
και φίλο μου τ΄αγέρι
Θα τραγουδώ με τα πουλιά
και θα μιλώ στ΄αστέρια
θα καρτερώ πότε θα ρθουν
ξανά τα καλοκαίρια
να μου ζεστάνουν την καρδιά
κι ο ήλιος να φωτίζει
κι η μυρωδιά των λουλουδιών
να με γλυκομεθύσει
ψηλά στις αετοφωλιές
θα στήσω το τσαρδί μου
κανένας πιά να μην μπορεί
να βλάψει την ψυχή μου
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2019 |