Ιδού τα εργα σου Δημιουργός: Σαββας Μουτεβελιδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ιδού τα εργα σου
ιδού τα εργα σου
απανθρωπε φασισμε
το αίμα έχεις τροφή σου
να μην έρθεις ξανα ποτε
ιδού τα αποτροπαια εργα σου
πεινα και καταστροφή
θάνατος είναι η ζωή σου
για σένα δεν υπάρχει επιστροφή
για να ζήσουν ολοι στη γη
πρέπει το αβγό του φιδιού
να σπάσει πριν το φίδι βγει
και δηλητήριο ρίξει παντού
θα παλέψουμε με όλη τη δύναμη
για πάντα απ, τη γη να χαθείς
ειρηνική η ζωή να είναι στη γη
στης γης τα έγκατα να χωθείς
29-1-2019 Σ. Μ Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2019 |