Την φαντασία αφήνω Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΟ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΤ........... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μόλις τα μάτια ανοίγω
εκεί κοντά σου τρέχω
μιά λέξη σου να πάρω
κι ένα γλυκό φιλί,
μιά καλημέρα να μου πείς
μα πως να το ξεχάσω
πως είσαι μάτια μου μακριά
μακριά, από μέ πολύ.
Την φαντασία αφήνω
ελεύθερη να τρέξει
μέσα στην ημέρα
να έρθει να σε βρεί
μιά σου αγκαλιά να πάρει
που ως την ψυχή θα φτάσει
νˊ ακούσει από κοντά
το σˊ αγαπώ πολύ.
Μα είναι όμως όνειρο
που όνειρο θα μείνει
τι κι αν σε ζητάω
και το ζητάς κι εσύ,
αυτή η κακία του κόσμου
μας θέλει χωρισμένους
αλλού να είσαι εσύ
κι εγώ εδώ μοναχή......
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-02-2019 |