Ο λόγος σου Δημιουργός: Μάϊκ Χίτζ, Κωνσταντίνος Καλλιγέρης Καλημέρα στιχοοικογένεια. Καλή εβδομάδα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο λόγος σου γκρινιάρικος
ξύλινος και φτηνιάρικος
ολίγον κατεργάρικος
(συχνάκις και λυσσάρικος !!!).
Επίσης, αφρεσκάριστος
(αν και, κατ΄ άλλους, άριστος !!!)
τελείως αφιλτράριστος
καθόλου δε, ευχάριστος.
Αλλά κι η απειρία σου
(για σένα, γοητεία σου...)
μαζί με τη μωρία σου
χαράσσει την πορεία σου.
Η πιθανή ξεφτίλα σου
θα ΄ναι μεγάλη νίλα σου
θα φταίει η καφρίλα σου
και θα ΄χεις την τσατίλα σου.
Αν θέλεις να εγκρίνεσαι
ώστε να διακρίνεσαι
πριν κάτι διατείνεσαι
να αυτολογοκρίνεσαι.
Αλλιώς θα σ΄ εκνευρίσουνε
θα σε στενοχωρήσουνε
κι αφού σε ξεφωνήσουνε
θα σε εξαφανίσουνε…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2019 |