Όταν θˊ αγαπηθούμε Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..........ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μάτια μου σˊ ακολουθώ
και μακριά σου δεν πάω
πλάι σου θάˊ μαι και θα ζω
θα μείνω, σˊ αγαπάω.
Το χέρι κράτα μου σφιχτά
κι εγώ θα σε κρατάω
κι όσο αναπνέω μάτια μου
νιώσε το, σˊ αγαπάω.
Κι οι δυό μαζί θα ζήσουμε
τον κόσμο όλον θα δούμε
μέσα από τα μάτια μας τα δυό
όταν θˊ αγαπηθούμε.
Πάντα είμαι η γυναίκα σου
κι εσύ ο πρίγκιπάς μου
ήρθες και μούˊ φερες χαρά
ζωή στα όνειρά μου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2019 |