Τελικά ήρθες Δημιουργός: vero_, Βερόνικα Βλέπετε πως μπορεί κάποιος να τρελαθεί οταν είαι τρελά ερωτευμένος;;; Εγώ το έχω ξεπεράσει.. κανονίστε να το ξεπεράσετε και εσείς (όσοι είναι σε αυτή περίπου την κατάσταση)!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γράφω με στυλλό
χωρίς μελάνι,
πέφτω στο πάτωμα
και ψάχνω για κρεβάτι.
Προσπαθώ να δω τ'αστέρια
ενώ ο ήλιος μόλις βγαίνει,
το βράδυ κοιτάω ψηλά
και ενα άστρο άρχισε να πέφτει.
Άρχισα να κάνω τότε μια ευχή
'να έρθεις σπίτι μου
εμένα για να δεις'.
Καιρό έχω ν'αντικρίσω
τα ωραία τα ματάκια σου,
καιρό έχει να νοιώσεις
τα δροσερά τα χάδια μου.
Τότε χτύπησες επιτέλους την πόρτα
και εγώ ήρθα ν'ανοίξω,
και από χαρά χτυπούσε η καρδιά μου
και τελικά βρήκ' αφορμή να σ'αγγίξω.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-08-2006 |