Της καρδιάς σου το τρένο Δημιουργός: Γιάννης Κατράκης, Γιάννης Κατράκης Έχεις έκτροχιάσει το δικό μας συρμό Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Calibri(body)][B][color=red]
Της καρδιάς σου το τρένο ..
Στίχοι Γιάννης Κατράκης
[font=Arial (body)][B][color=black]
Ράγες σκόρπιες μαζεύω
που χουν σπάσει καιρό
Έχεις έκτροχιάσει
το δικό μας συρμό
Περιμένω το πότε
θα επίσκευαστεί
πότε θα μου πεις πάλι
ο σταθμός λειτουργεί ...
Της καρδιάς σου το τρένο
χρόνια πια περιμένω
έχει βλέπω αργήσει
χρόνια μ’εχει αφήσει
στο περίμενε μένω
Της καρδιάς σου το τρένο
τόσο να ρθει το θέλω
Μία στάση να κάνει
όπου τ’ονειρο φτάνει
εκεί θα περιμένω ...
Ξεχασμένα βαγόνια
σκουριασμένα μετρώ
‘Αδεια μένουν στη άκρη
δίχως να’ χουν σκοπό
Πέρα δώθε μια βόλτα
τ’ονειρα μας εκεί
Κατεβάζαμε ένα
ένα να ανεβεί...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2019 |