Εγώ.... ή..... Εμείς Δημιουργός: φιδαετος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μες του ανθρώπου το μυαλό
αντιπαλευουν.......
το Εγώ και το Εμείς,
ποιο θα επικρατήσει:
Εγώ, είμαι το παν..... Εμείς, το όλον,
Εγώ, το πάθος.... Εμείς, η γαλήνη,
Εγώ, το ρίσκο.... Εμείς, η ασφάλεια,
Εγώ, η δόξα.... Εμείς, η φροντίδα κι η αγάπη,
Εγώ, η πρόοδος.... Εμείς, η συνέχεια,
Εγώ, η αρχή και το τέλος..... Εμείς, το ταξίδι.
Θύτης, όταν το Εγώ επικρατεί...
Θύμα, όταν επικρατήσει το Εμείς...
Άνθρωπος που το Εγώ και το Εμείς
σωστά ζυγίσει,
τον άνθρωπο πραγματικά
θα έχει τιμήσει.....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2019 | |