Να σηκωθώ ξανά Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Και νά,που αυτούσια σε πρωταγνάντεψα
Κι ένιωσα τη γητειά σου πιο βαθιά
Πλημμυρισμένη μες στα τρυφερά
Γλυκά ολοπόρφυρα του πόθου μου
Αναβούϊξε ο λογισμός στο άγγιγμά σου
Κι αμόλυσε την πιο τρεμάμενη κραυγή
Ξεχείλισεν αθόρυβα της σάρκας μου η ζωή
Που σ'έβλεπε πια ακέρια,εικόνα πλέρια
Λατρεμένη,τριγύρω μου συμμαζεμένη
Στενός ο τόπος της υπομονής μου
Βιάζεται πασίχαρη η φλόγα της απαντοχής μου
Να λαμπαδιάσει ολανοιγμένη πυρκαγιά
Χείλι με χείλι χιλιοφιλημένο
Κι η αναγάλλια στα σπλάχνα να χορεύει
Πιασμένη στα χέρια της αγάπης ν'αντρειεύει
Γιομισμένη με τα κρινάτα του κορμιού σου
Εδώ θα μείνω,όλα καλά κι αλάθευτα
Μεγαλονόητα,μεστά από το μέλι
Η γεύση ολόσωμη τη θέλω και με θέλει
Σαν αϊτός ξανανιωμένος να σηκωθώ ξανά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2019 |