Υπάρχει ποιήτρια ; Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ κάτι ήξερε ο αλέκτωρ και βιάστηκε να λαλήσει τρεις φορές.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Υπάρχει ποιήτρια μέλος των «στίχων» με το όνομα «Μεγαλοοικονόμου» ?
Το λέω γιατί άκουσα έναν άξιο στίχο της να λέει : «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη ομόνοια καταπέλτης»... και άλλα λιβανίσματα...
Η παραίτησή της να δεις τι ... καταπέλτης ήτανε !... Σε ενάμιση χρόνο δύο κόμματα και πάει γιά το τρίτο... (κάτι υποπτεύομαι πως θα είναι κόμμα ανερχόμενης εξουσίας...)
Μήπως όμως τελικά λέγεται «Μεγαλο-Κονόμα» ;;
Κάτι θα πρέπει να ξέρει ο έτερος ποιητής μας ο νέτας, ή μήπως ...σκαπέτησε και αυτός ; ;..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2019 |