Τα σκοτάδια του ενός, οι δυο τα κάνουν φως Δημιουργός: Angel of Light Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μες τα σκοτάδια της ψυχής ταξίδεψα και ξέρω
πως είναι με κατάθλιψη τις μέρες να περνάς
μα τώρα όλα πέρασαν και πια δεν υποφέρω
αλλά θυμάμαι τι εστί μόνος να περπατάς
Θυμάμαι όσα πέρασα και δεν γυρίζω πίσω
γιατί στον κόσμο τώρα πια δεν νιώθω μοναχή
φοβάμαι μόνο τη στιγμή που μόνο θα σ' αφήσω
κι έχω μια θλίψη μόνιμα βαθιά μες τη ψυχή
Γι αυτό μαζί σου χαίρομαι την κάθε νέα μέρα
κάθε φορά που έρχεσαι γελάει η καρδιά
μια ευτυχία μόνιμη γεμίζει τον αέρα
και μνήμες αρχειοθετώ σαν έρθει η βραδιά
Και πια σταμάτησα να ζω μες το βαθύ σκοτάδι
δεν ψάχνω πια στηρίγματα να βρω να κρατηθώ
γιατί η ψυχή μου ένιωσε κάθε δικό σου χάδι
μαζί με σένα μπόρεσα να ξαναγεννηθώ
Και τα σκοτάδια σκόρπισαν και όλα φως γεμίσαν
κι η κάθε μέρα είναι πια μια νέα προσμονή
κι αν οι αναμνήσεις στην καρδιά τα ίχνη τους αφήσαν
ο πόνος δεν υπάρχει πια, μπήκε σ' αναμονή
Κι όλα στον κόσμο όμορφα έγιναν πια για μένα
και την καρδιά δεν ακουμπούν τα λόγια κανενός
και συμφωνώ ακράδαντα στου τοίχου τα γραμμένα
πως "τα σκοτάδια του ενός, οι δυο τα κάνουν φως"...
26.06.2019 Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2019 |