Ποιος αισθάνεται για σένα Δημιουργός: Αλεξανδρος Sambo, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 13 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποιος για σένα αισθάνεται
Ποιος για σένα μες στο χρόνο χάνεται
Ποιος για σένα αποστάσεις να μηδενίσει
τα χιλιόμετρα να έχει σβήσει
Αγκαλιά να σε κρατήσει
Ποιος για σένα στη καρδιά του σε έχει βάλει
Ποιος για εσένα τα όνειρα
Να πιάνει
Και μην σε πουλάει
Ποιος για σένα Τις πληγές σου να σου σβήσει
Ποιος για σένα τις τρελές σου να κάνει
και να τον πικράνεις
Ποιος θα σε έχει πρώτη επιλογή
τη φωτογραφία σου να κοιτάει
Καρρά να τραγουδάει
Ποιος για σένα ξενυχτάει
Η σκέψη του όλη να είσαι ΕΣΥ
Ποιος για σένα καρδιά μου
ΠΟΙΟΣ ; Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2019 |