Φυγε Μακρια Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ
Αυτά που ένιωσε η καρδιά....
τα έχεις πια προδώσει...........
βαθιά κρυμμένα μυστικά........
κι αν όλα στα 'χει δώσει.
Αυτά που πέρασα..πολλά......
δεν έχεις λάβει γνώση............
μα δε βαρέθηκε η καρδιά........
κι ας το 'χει μετανιώσει.
Φύγε μακριά..δε θέλω πια.......
έχει η καρδιά παγώσει............
κι αν κάποτε ένιωσε πολλά....
δεν έχει πια να δώσει.
Φύγε μακριά....στο πουθενά...
εκεί που έχεις νιώσει...............
είχα για 'σένα...τελικά...........
σε μια βραδιά..τελειώσει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2019 |