Όταν είσαι μακρυά μου Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν ξεμακραίνουνε οι δρόμοι μας θυμώνω
και μεγενθύνω του θυμού μου τη σκιά
σπάω κομμάτια την ψυχή μου και ματώνω
μόνος καρφώνω το μαχαίρι στην καρδιά...
Κι όταν δεν σ' έχω τις στιγμές μου υποτάσσω
και ως την κόλαση τις σκέψεις μου τραβώ
σέρνομαι πάνω στο παρόν και κομματιάζω
όλο το είναι μου που χρόνια το μισώ....
Σαν μένω μόνος μέσα σ' όσα έχω χτίσει
πάντα με πιάνει ένα αίσθημα φυγής
πάνε δυο χρόνια που η ζωή με έχει φτύσει
και περιμένω στο λιμάνι να φανείς...
Κι όταν μου λείπεις το κορμί μου αγριεύει
σαν το αγρίμι που φοβάται τη φωτιά
κάθε μου κύτταρο το αίμα σου γυρεύει
κι η φαντασία μου γκρεμίζει τα βουνά....
Όταν ο χρόνος μου περνάει μακρυά σου
είναι που ζω δυο θανάτους τη στιγμή
ό ένας θάνατος αγγίζει την χαρά σου
κι ο άλλος πάντα με ξυπνά κάθε πρωί..... Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-08-2006 |