Kalhnyxta kardia mou Δημιουργός: kostas2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info mhn zhtas exhghseis
mnn zhtas gia na lyseis ths agaphs to gryfo
giati opos lene kai oi mythoi
oti agapas pio pio bathia panta zei mes thn lithi
kalhnyxta kardia mou tora sta oneira mou
xenh morfh bazei foties
mia sygnomh akoma
ena lathos akoma
h kardia sou na krinei pio sklhra kai apo paidi
kai metras thn alhthia
opos sta paramythia
mes to psema xamenos
se enoxes moirasmenos
na metrao shmadia
ap ta kalpika xadia
kalhnyxta kardia mou tora sta oneira mou
xenh morfh bazei foties
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-08-2006 |