Μισός ουρανός Δημιουργός: Γιάννης Κατράκης, Γιάννης Κατράκης Βυθίζομαι στο χάος που μου άφησε η καρδιά σου..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Georgia][color=red]
[B][I] Μισός ουρανός..
Στίχοι Γιάννης Κατράκης
[font=Georgia][color=Black]
Αισθάνομαι λιγότερος πως είμαι μακριά σου
Βυθίζομαι στο χάος που μου άφησε η καρδιά σου
Αισθάνομαι να χάνομαι στις δίνης το κενό
εκεί που μ’εγκατέλειψες εκεί που τώρα ζω ....
Μισός ουρανός τα μάτια μου
να ψάχνουν τα δικά σου
Τα σύννεφα κόλλησαν εδώ
και βρέχουν στη καρδιά μου
Μισός ουρανός που έσβησες
μονάχος δεν ανάβει
Το φώς απ τα μάτια σου θυμάμαι πως
με γέμιζε αγάπη
Αισθάνομαι πως τίποτα δεν θα ναι πια εντάξει
Σε μια ακατάστατη ζωή που δεν θα λέει ν’ αλλάξει
Αισθάνομαι η ανάσα μου να γίνεται ρηχή
Χωρίς εσένα χάνομαι στην άδεια μου ζωή.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2019 |