Φεύγω Δημιουργός: mbal83, Mάριος Μ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήθελες χρόνο και σου τον έδωσα
Πάει καιρός, και ούτε λέξη
Τα θέλω μου για σένα ισοπέδωσα
Ήρθε η ώρα να το πω κι όποιος αντέξει
Φεύγω, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε
Φεύγω, τις καρδιές μας εδώ κομματιάζουμε
Σε αντίθετη πάμε πορεία
Ας τελειώνει εδώ η ιστορία
Το είχες εύκολο, να με προδώσεις
Και στην αγάπη ζητάς πιστώσεις
Θα σου το πω και άλλη μια να εμπεδώσεις
Εγώ δεν έμαθα να αγαπώ με δόσεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2019 |