Λεπτές ισορροπίες Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λεπτές ισορροπίες
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Σε μία άχαρη και απρόβλεπτη ζωή
δεν ξέρεις τι κρατάς και τι πετάς
αν έχουν αξία σε λίγο θα φανεί
θωρακίζεσαι επιμένεις προχωράς
διάλεξες σε άγνωστο δρόμο να πάς
προσδοκούσες τόσα και τώρα σκας
πονάς δεν σου αξίζει να σιωπάς
τα αντίθετα πως να συνυπάρξουν
έχεις λογική και ατέρμονη ηρεμία;
κράτα μόνο λεπτές ισορροπίες
ανάμεσα στο έξω και το μέσα
ανάμεσα στο θέλω και μπορώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2019 |