Γαλάζιο ουρανό Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αλητεία καπνοί από χασίσι και οινόπνευμα
κάθε μέρα στο μυαλό σφυροκόπημα
στο αμόνι που το λένε ζωή μου
όλα τα λάθη πάντα επιλογή μου
Πως φτερά να ανοίξω
να πετάξω πίσω να μην γυρίσω
γύρω μου να χω μονάχα γαλάζιο ουρανό
Τα παλιά να πετάξω
αν είχα φτερά στον γαλάζιο ουρανό μου να φτάσω
τότε την ζωή μου εγώ θα την άλλαζα
τότε την ζωή μου εγώ θα την άλλαζα
Πως την καρδιά μου να την γεμίσω
εσένα κι όλους αυτούς να σας σβήσω
να ζήσω με αγάπη με καλοκαίρι
με γαλάζιο ουρανό και ήρεμη θάλασσα
αν είχα φτερά στον γαλάζιο ουρανό μου να φτάσω
τότε την ζωή μου εγώ θα την άλλαζα
αν είχα φτερά στον γαλάζιο ουρανό μου να φτάσω
τότε την ζωή μου εγώ θα την άλλαζα
να ζήσω με αγάπη με καλοκαίρι
με γαλάζιο ουρανό και ήρεμη θάλασσα
να ζήσω με αγάπη με καλοκαίρι
με γαλάζιο ουρανό και ήρεμη θάλασσα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-08-2019 |