~*νοτισμενο ~ασημένιο Τασι!!! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
***************************************************************************
*! *! *! *
*~*ΝΟΤΙΣΜΕΝΟ ~ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΤΑΣΙ!!! *~*
"Νουθετικά ουραλενια ταξιμιαρικη ιχνοστολιστη βιαση
Μμμμμμ τί άρα γες να το χει πιάσει;;!
ΒΡΕ αδερφέ μου να μη κάνει στάση??!
Ζαλίστηκα!!! Με πελανες Χρυσό μου & Αργυρό μου!!!!
*~*στάσου!!!!! Σε παρακαλώ!!! Έρχομαι με καλό σκοπό
Που Θεέ μου συνετα να στ'ορκιστω;;!
Σεργιανι..... Εδώ που νυκτερινα τα λέμε είχα βγάνει τους
Μοσκοβολατους συλλογιζμους
Κι εκεί που ήμουν έτοιμη να τους βανω λέει σε' τάξη '
Εφανηκες συ ΝΟΤΙΣΜΕΝΟ μου ΤΑΣΙ Ασημί
&όλα μεμιας ανατράπηκαν..... Κεραυνοβοληθηκαν
Εν μέσω μιας αστραπιαία στιγμής!!!
Φωτιστηκε εν ριπή οφθαλμού ολάκερη η Πλαση
Ωωωω τι να σας πω.... Τι να σας μολογησω;;!!
Πώς εχαθηκε αντάμμα με τον αγέρα τον δροσερο Αιγαιοπελαγισο
Μες στης συννεφιασμένη το γείσο.... Λούστηκε λένε
Του zηλευτου Αποβροχαρη την περίσσια χάρη '
Εστολιστηκε ακόμη μια φορά με τη μαγεία
Απέ το λυχνάρι..... ΠΛΟΥΜΙΣΤΗΚΕ κείνο
Του Καλλοκαριου το μελυναρι. & _
*! *! *! *
[...]
***************************************************************,, *, *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-08-2019 |