Βαλε Δυο Ταληρα Κρασι Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΑΛΕ ΔΥΟ ΤΑΛΗΡΑ ΚΡΑΣΙ
Βάλε δυο τάληρα κρασί
και κόψε μια ντομάτα
φέρε ποτήρι για να πιω
κράτα καρδιά μου κράτα
θέλω απόψε κάπελα
να πιω και να μεθύσω
κι ότι με πόνεσε πολύ
απ΄το μυαλό να σβύσω
βάλε ξανά και γέμισε
πάλι το καραφάκι
γιατί έχω πόνο στην καρδιά
έχω πικρό μεράκι
αυτή π αγάπησα πολύ
μ΄έχει εγκαταλείψει
γι αυτό κι εγώ με το πιοτό
θα της σφυρίξω λήξη
γέμισε πάλι κάπελα
ξανά μην το λυπάσαι
αν θες να σ΄έχω φίλο μου
και στην καρδιά μου νά΄σαι
θέλω απόψε στα παλιά
να βάλω ένα τέλος
να κλείσω τώρα την πληγή
απ΄του έρωτα το βέλος
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2019 |