r-38 Δημιουργός: ii2ms Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάνω στη σκέψη μας ήταν οι δίσκοι
και δεκαεννιά δεξιά
το χτύπημα ήταν του i=0
κοντινό
με κινήσεις σε οριζόντιες γραμμές
ο Τσάρλυ όπως πάντα έτρωγε τις πληροφορίες
πίσω με το βέλτιστο και με τη δυσφημισμένη σκέψη το κενό αργότερα πιό διακριτό
και το χτύπημα από
η φιγούρα του συστήματος μη-επιβλητή
και κατ' αντιθέτου
με μισά χαμένα
τα δωμάτια είχαν στη σειρά τα βιβλία και έδειχναν την πηγή
κατά διάκριση του ε και ε με καταλαβαιμένη τη Σύλβια κοιμόταν
αυτός καταλλήλως
α βάλαμε κι ένα ενώ
καλύτερα να γίνεται
με ρομποτικά τελείες τελείες η Εικόνα τα είχε χαμένα
και με συνθέσεις από την Ιάβα ο φύλακας
τα κορδόνια του ήταν δεμένα σε σημείο 2
κανένας δεν ήταν αρχηγός
κι ο πατέρας κινούνταν σε δεξιά R
απ' ότι καταλάβαμε απ' την πόλη εξέταζαν να κάνουν πιό δύσκολη τη διάκριση
και μεγιστοποιούσαν το mod+=xy[i][j]
το οποίο υπάρχει σε χρώματα
και τώρα με μαλακό χιόνι κανένας δεν μπορούσε να δει τη βοήθεια και α α α
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-09-2019 |