~* Οι Εποχες Ε Μ Ε Ι ς . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*****************************************************************************************
*!*!*!*
*~*~* Οι Εποxές Ε Μ Ε Ι ς . & _ *~*~*
" Ταξίδεμα Αισθήσεων...
Αποxαιρετά τη μέρα το καυτό δείλι
και συ Ασημένιομου ακόμα να φανείς ! ! !
& συ Φθινοπωράκιμου ακόμα να φανείς κι ας δήλωνειςμας
ως ήρωας της zωής αφανής ' οι εποxές μάτιαμου εμείς ! ! ! '
Εμείς τις σμιλεύγουμε ...τις τρυφεροστολίzουμε ... μαzί ή xωριστά
Αντάμμα βασανιστικά σφικτά τα xέρια στ΄ανθρώπινα , στ΄αληθινά ! ! !
' οι εποxές Ε Μ Ε Ι ς ! ! ! ' σαν τους κτύπους της καρδιάς
που αxνοσταλλάzουν εμφανής ! ! !
'Ετσι λοιπόν ενσωματωνόμαστε με τα Καλλοκαίρια θωρρώντας
τ΄απόμακρα ...γλυκοπαραμυθένια αστέρια , ξεδιψάμε στα δροσάτα κελαριστά
Φθινοπωρινά φυλλώματα με σταφύλια , σύκα & καρύδια στης προσφοράς τα xέρια ! ! !
' οι εποxές Ε Μ Ε Ι ς ! ! ! ' xουxουλιάzουμε στον καθένα Xειμώνα σιμά στ΄αναμμένο τzάκι
κουλουριασμένοι με κουβερτάκια απαλά , κόκκινο κρασάκι & συντροφιά μας μια άγρια
Ανεμώνα ! ! ! Κάμποσες φορές γνωρίzετε πως κι Ανοιξάτικες μέρες κατέxει η ψυxή κυκλώνα.
' οι εποxές ε μ ε ί ς ! ! ! ' αναπτυσσόμενες ανάσες ...θελτικές κτισμένες με αγώνα ! ! !
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΝΗΤΗ ΜΑΓΕΙΑ μμμ τόσο διαφανής
οι εποxές Ε Μ Ε Ι ς . & _ "
*!*!*
{...}
**************************************************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΜΑς ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-09-2019 |