Το τρένο Δημιουργός: xorodos, Diamantis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το τρένο τη γλυκιάς ζωής.
Τρέξε να το προλάβεις,
Τα’ αεροπλάνο που πετά,
Το πλοίο να μην χάσεις.
Ρεφραίν.
Πρόλαβε, τρέξε, φθάσε τα,
Πάρτα, μπες μέσα, φύγε
Κι όπου σε πάρουν πήγαινε
Και επιβάτης γίνε.
Καινούριους τόπους θε να δεις
Κι ανθρώπους θα γνωρίσεις,
Πιες, απ τις αγάπης την πηγή,
Και τη ζωή να ζήσεις.
Γιατί αύριο, δεν θάχεις πια,
Φτερά για να πετάξεις,
Να ταξιδέψεις δεν θα μπορείς,
Θάνε αργά, θα κλάψεις.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-09-2019 | |