Θα Ριξω Ακυρο Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΚΥΡΟ
θα ρίξω άκυρο στη σχέση
που κτίζαμε τόσο καιρό
αν δεν αλλάξεις χαρακτήρα
να σε αντέξω δεν μπορώ
δεν τις μπορώ τις υστερίες
τις ζήλιες , τα καμώματα
το ψάξιμο στο κινητό μου
για αριθμούς κι΄ονόματα
σου ρίχνω άκυρο λοιπόν
μέχρι ν΄αλλάξεις χαρακτήρα
δεν θέλω άλλο να ελπίζω
σ΄αισθήματα που είναι στείρα
αλοιώς τα είχα καταλάβει
μα εσύ αλοιώς ξηγήθηκες
απ΄τον κακό σου εαυτούλη
φαίνεται πως νικήθηκες
σου ρίχνω άκυρο λοιπόν
δεν έχεις άλλη ευκαιρία
μόνη σου έφτασες εδώ
και κλώτσησες την ευτυχία
ΑΝΘΙΜΟΣ ΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2019 |