Το ξεχασμένο παρεό Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΕΟ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Βρήκα ένα πολύχρωμο παρεό
Θαμμένο στης Αίγινας το βυθό
Ρ/Βουτηγμένο μέσα στα φύκια
μοσχοβολώντας αρμυρίκια
Μέσα στα βράχια ήτανε κρυμμένο
Από μία γυναίκα εγκαταλειμμένο
Ρ/Βουτηγμένο μέσα στα φύκια
μοσχοβολώντας αρμυρίκια
Ξέμπλεξα τα κρόσσια ένα ένα
Η μοίρα της τα είχε φυλαγμένα
Ρ/Βουτηγμένο μέσα στα φύκια
μοσχοβολώντας αρμυρίκια
Κάποια νέα θα το είχε ριγμένο
Στους γοφούς της αραγμένο
Ρ/Βουτηγμένο μέσα στα φύκια
μοσχοβολώντας αρμυρίκια
Κάποιος θα το είχε θυμωμένο
Το κορίτσι το ονειροπαρμένο
Ρ/Βουτηγμένο μέσα στα φύκια
μοσχοβολώντας αρμυρίκια
Το φύλαξα το ξεχασμένο παρεό
Δώρο να το κάνω σε ένα φτωχό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2006 |