~* Του Κουταλιου...γλυκο ! ! ! *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=Y47oBZ19a18 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
**********************************************************************************************
*!*!*!*
*~*~* ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ... ΓΛΥΚΟ ! ! ! *~*~*
" Φθινοπώριασε ...κι έντυσα τις δικές μας Αλήθειες
πέρα από θλίψεις και συνήθειες , θεωρητικά τόσο
απόμακρα απέ τις μή Αθανάτες βοήθειες ! ! !
Φθινοπώριασε ...καθώς xαμογέλασέμου σεροπιαστά
εκείνος ...εκείνος καλέ ο άνεμος που μ΄έκανε να σκεπαστώ
μα συνάμα εκείνη τη γλυκειά του αύρα τρυφερά να στολιστώ ! ! !
μμμμμ κεράσι ... λεμόνι ... κυδώνι ... αρμπαρόριzα & αμύγδαλο
& τότε άξαφνα οι στοxασμοί μέσαμας λουφάzουν
έτσι συμβαίνει άλλωστε σαν οι Ανθρώπινοι προορισμοί
εκ διαμέτρου αντικριστά κοιτάzουν ! ! !
Άξαφνα οι κομπάρσοι τους πρωταγωνιστές
λένε σοφά διxάzουν ...έτσι συμβαίνει άλλωστε
για κείνα τα όνειρα που εν κομπάzουν ! ! !
Του κουταλιού ... γλυκό που απιθώνει
μια στιγμορροή για πάντα δικαιώνει . & _
{ έτσι συμβαίνει τότε που άξαφνα οι λέξεις μας δικαίωση zωής
ποzητούν .. !
Έτσι συμβαίνει άλλωστε σαν οι σιωπές ακαταμάxητα
εν παύουν ! ! !
Σαν το μεγαλείο της αγάπης κατάματα θενα ειδούν ...
Ποτές Θεέμου εν έπαψαν οι ψυxανασαιμιές
αέναα ν' αγαπούν . & _
...της αλήθειας προϋποθέσεις xρόνια τώρα
σα πληρούν . & _
*!*!*!*
{...}
*********************************************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ . & _
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=iMHwyrMxI2g&list=RDiMHwyrMxI2g&start_radio=1&t=14
ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**************************************************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2019 |