Έγχρωμο αύριο Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... καλό σας βράδυ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παλιές πληγές,
κατρακυλάνε σαν απόνερα
μιας έντονης βροχής
παλιά δάκρυα εξαφανίζονται,
στεγνώνουν μαζί με τις στάλες της ....
Απ΄ το κλειστό παραθύρι
της καρδιάς....
Δειλός ήλιος
Απ’ έξω,
νέες ελπίδες...
νέα ξεκινήματα....
Ουράνιο τόξο του ουρανού
Δώρο θεού...
Χρώματα…
Καινούργια συναισθήματα…
Καινούργιο έγχρωμο αύριο!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2006 |