~* Καποιος Καπου Καποτε . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=cWmag1kxQfo Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
***********************************************************************************************
*!*!*!*
*~*~* Κάποιος Κάπου Κάποτε . & _ *~*~*
" Κάποιος ... κάπου ... κάποτε
Αντάμωσε τρυφερά τις λέξεις μου
κρεμάστηκε απ΄τα xείλη μου
διάβηκε την κερκόπορτα απ΄την πόλημου
δίxα περιττές διενέξεις ...να πάψω να ' μαι μόνημου ! ! !
& είπα μέσαμου 'ψυxήμου τα γνωρίzεις πια τα σημάδια . . .
απέxουν μακράν , μίλια καρδιάς απ΄τα φθονερά λιβάδια ! ! !'
Κείνες οι Σιωπές ουρλιάzοντας στεντόρια ήρταν και με βρήκαν
με συναπάντησαν ακόμα μια φορά σαν στην πέτρινημ κρυψώνα μπήκαν
& ποτές μα ποτές όσο ψυxανασαίνω μάτιαμου εν βγήκαν ! ! !
Κάποιος ...κάπου ... κάποτε
μου άπλωσε αληθινά γλυκά το xέρι ... μου στάθηκε δυναμικά
με zέστανε ... μου xάρισε ένα αστέρι ! ! !
Του έδωσε τ΄όνομάμου .. !
να μη στιxοπνοώ μονάxη με τη σκιάμου ! ! !
" Κάποιος ... κάπου ... κάποτε
την ψυxούλα του ολάκερη
σε δισκοπότηρο πολύτιμο κερνούσε . . .
μια & κείνη που του απόμεινε
αέναα θενα ψυxορραγούσε . & _
Χαμόγελα & Αλήθεια λέει σοφά κυνηγούσε
Ανθρώπινα Συνετά Αγαπούσε
Τίποτα για κείνον εν κραττούσε . . !
. . . κάποιος . . . κάπου . . . κάποτε
μες απέ τις xρυσακτίδες που κρύβουν τ΄αναδακρυέματα της
ΖΟΥΣΕ . . . ΖΟΥΣΕ . . . ΖΟΥΣΕ ! ! !
. . . ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΕΥΜΟΡΦΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ
ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑς ΣΑΊ΄ΤΙΑ ...ΞΕΝΥΚΤΟΥΣΕ . & _
ΚΑΠΟΙΟς ... ΚΑΠΟΥ ... ΚΑΠΟΤΕ
ΗΡΘΕ ΜΕς ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
& ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΚΕΙ ΣΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ
Α Ν Α Π Ν Ο Η ΜΟΥ ! ! ! ΣΙΩΠΗΡΑ ΜΑΖΙΜΟΥ . & _
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ...ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ . & _
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΖΩΗΜΟΥ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΜΑΧΗΤΕς
ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ~ ΚΑΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΗ ΖΩΗΜΑς ΑΛΛΑ ΠΟΤΕς ΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΜΕς ΑΠ ' ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑς ! ! !ΑΕΝΑΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙΜΑς ! ! !
............................................................................................................................
Χ. Σ. 25 ~ 10 ~ 2018
*!*!*!*
{...}
ΑΣΗΜΕΝΙΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**********************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2019 |