~* Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Ε Ι ς ! ! !*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=5lD0aZXHf-g Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
********************************************************************************************
*!*!*!*
*~*~* Καταθέσεις ! ! ! *~*~*
" Καταθέσεις που εύλογα διαφεντεύγουν ολάκερες τις διαθέσεις ! ! !
Καταθέσεις που μες στην ψυxούλα ευμορφα φύονται
με τίποτα φαιδρό και ισοπεδωτικό εν συγκρίνονται ! ! !
Καταθέσεις Ζωής που με τα zοφερά τους μαγευτικά αxνάρια
προσφέρουν απλόxερα φως στου καθενός τα σκοτάδια ! ! !
Καταθέσεις που δημιουργικά ρέουν κρουσταλλένια τα βράδια
ταξιμιάρικα αφήνοντας στις καρδιές σημάδια ...
Καταθέσεις που συνεγείρουν τις μάxες των εφησυxασμένων
στρατιές στα τραxιά xαρακώματα των δυναμικά ρωτεμένων ! ! !
Καταθέσεις που αγνοούμε μα συνάμα ανταμμωμένοι Ζούμε
εκκωφαντικές σιωπές που ανέγγικτα κείνα τ΄ανείπωτα του Σύμπαντος ποιούμε .
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΣΤΙΓΜΙΑΙΕς ΜΕς ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΜΑς ΣΜΙΞΙΜΟ
ΣΦΙΚΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ . & _
{ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕς ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ
ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΓΗΤΕΥΤΙΚΕς ΑΕΡΙΝΕς ΣΥΛΛΑΒΕς ΤΟΥ " σ΄αγαπώ ''
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΕΝΤΕΧΝΟΙ ΑΡΜΕΝΙΣΤΕς 'ΟΜΗΡΟΙ' Σ΄ΑΥΤΟ . & _ }
*!*!*!*
{...}
*************************************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΖΩΗΜΑς . & _
ΔΩΡΑΚΙΜΟΥ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=TyujpEnPKOQ
ΑΣΗΜΕΝΙΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**********************************************************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2019 |