Της αγάπης τα πουλιά Δημιουργός: Elen Louka Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Της αγάπης τα πουλιά
Στου Φθινοπώρου την αρχή
ήρθε μια μπόρα ,μια βροχή
οι αστραπές φέραν βροντές
απ του ουρανού τις απειλές
Πάει το ζεστό το καλοκαίρι
φύγαν της αγάπης τα πουλιά
ορφανό μένει τ αγέρι
να φυσάει στην αμμουδιά
Στην άμμο πάνω την ψιλή
περνάει ένα κύμα με ορμή
σβήνει τα χνάρια της καρδιάς
τις αναμνήσεις μιας βραδιάς
Πάει το ολόγιομο φεγγάρι
και μιας θάλασσας το φως
οι παλμοί στης γης το χάδι
των στιγμών όλο το βιός
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2019 |