Ο ψαράς Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΨΑΡΑΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Νάτος!Εμφανίστηκε ο μέγας ψαράς
Νέτος, έσκασε μύτη και ο πιτσιρικάς
Ο μεγάλος επώνυμα εργαλεία κρατεί
Ο άλλος μάσκα και τρίαινα κουβαλεί
Σε λίγο οι δυο τους πιάσανε δουλειά
Ποιος θα καταφέρει καλύτερη ψαριά;
Ο κόσμος τους κοιτάει και σταματά
Ποιος άραγε θα πάρει την πρωτιά ;
Μέσα σε τρις ώρες ο αγώνας έληξε
Σε απόφαση ,η ομήγυρη κατέληξε
Καλά αλλά λίγα κατάφερε ο γέρος
Καλά και πολλά ,ωραίος ο νέος !
Ο μέγας ψαράς αλαζών και στρυφνός
Αλλά την πάτησε ο νέος είναι αλλιώς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2006 |