Λεπτή απόχη Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi καλή εβδομάδα σε όλους Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν η νύχτα προχωρά
Αισθάνομαι πιο μόνη
Και εσένα συλλογίζομαι
Και μια σκέψη με ζώνει
Σκέφτομαι που ήσουνα κοντά
Και που εγώ δεν σε είδα
Και τώρα είσαι μακριά
Κι έχει έξω καταιγίδα
Σκέφτομαι επίσης τη βραδιά
Που έπινες μονάχος
Και ένιωσες για μια στιγμή
Να σε πλακώνει βράχος
Η πίκρα σε οδήγησε
Εσύ να με πληγώσεις
Λόγια πικρά μες στην καρδιά
Βαθιά να μου καρφώσεις
Σε βλέπω κι όλο σκέφτομαι
Άραγε πώς να νιώθεις
Κι αν στην παγίδα έπεσα
Μιας λεπτής απόχης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Α.Λ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2006 |