Το ευεργέτημα Δημιουργός: Kiriaki mat, Κική Ματέρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι ευεργέτημα από την συλλογή μου
Σύγγραμμα για την απόλαυση μου
Σε τουτην την περίσταση καμία δυσκολία
Γράφω στην δημοτική με μέγα ευκολία
Αποδιωχνουμε την λυρικοτητα
Καταγράφουμε πραγματικότητα
Μέγα προθυμία του εκλιπόντος
Στίχοι επί του παρόντος
Δίχως συλλογισμούς
Με αγαθούς αστεϊσμούς
Τώρα κλαψε εάν ο σαρκασμός σε ενοχλεί
Το πεζό ποίημα γεννεί
Μέτρα ξεχωριστά τον στίχο
Ακου τον ήχο
Σε κολακευω με δίχως πράγματα
Απλα ξέρω πέντε δέκα γραμματα
Κική Ματέρη Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2019 |