Η μονη μου ελπιδα,συ Δημιουργός: aridaios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η μονη μου ελπιδα,συ
Σου δινω το πεπρωμενο μου.
Σου δινω ολο μου τον εαυτο.
Εισαι η μονη που μπορει
να με ξεχωρισει απο τους αλλους.
Η μοναδικη που την ξυλινη καρδια μου
θα την κανει παλι να χτυπα.
Σηκωνω τα χερια μου,προσευχομαι.
Να ειμαι μονο δικος σου.
Εγω προσφερομαι
να ειμαι μονο δικος σου.
Μαζι σου τα ονειρα μου
δεν ειναι τοσο απομακρα.
Υπαρχει ενα τραγουδι
μεσα στην ψυχη μου
και στο τραγουδαω
με το πανω μερος των πνευμονων μου.
Τραγουδι των αστρων και του γαλαξια.
Ξερω πως εισαι η μονη μου ελπιδα.
Φλωρινα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2019 |