Ψυχή Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΨΥΧΗ
Κλείσε τα μάτια
Άφησε να αγγίξω τα χείλη
Κι από κει να μπω στην ψυχή
Η ακαταστασία δεν τρομάζει
Όλα εκεί βρίσκονται
Θα δω μόνο όσα μου επιτρέπεις
Όλοι έχουμε μυστικά
Και τα σέβομαι με το παραπάνω
Οι κρύες νύχτες
Δεν περνάνε εύκολα
Η μοναξιά τις κάνει πιο δύσκολες
Κι αναζητάμε τη λύση στο όνειρο
Και η επαφή περνάει
Απ τα χείλια στα κύτταρα
Κι ανοίγουν εφτασφράγιστες περιοχές
Και προετοιμάζουν
Προετοιμάζουν γι αυτό
Που όλοι θέλουμε
Να βρεθούμε έστω για λίγο
Στον επίγειο παράδεισο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 16/10/2019 Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-10-2019 |