Το ξέρω Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Όταν θα πάψω καρδιά μου να αναπνέω
τότε και να σ΄αγαπώ ίσως να πάψω,
αν σταματήσει για σε,η καρδιά μου να χτυπάει
ίσως τότε καρδιά μου και την ζωή μου χάσω.
Γι΄αυτό έχουμε γεννηθεί εμείς καρδιά μου
τόσο πολύ ν΄αγαπηθούμε και να ερωτευθούμε
και με περίσσια υπομονή μέσα στην ζωή μας
όλα θα τα υπομείνουμε αν μαζί βρεθούμε.
Το ξέρω πως μ΄αγαπάς πολύ, όπως σ΄αγαπάω
το ξέρω είμαι η ανάσα σου μέσα στην ζωή σου,
το ξέρω πως θα τρέξεις κοντά μου να βρεθείς
γιατί η αγάπη μας φώλιασε στην ψυχή σου.
Είσαι ο ήλιος μου, αυτός που με ζεσταίνει
είσαι απαλό αεράκι που μου χα"ιδεύει το κορμί
σ' 'εχω ανάσα μου , ψυχή μου σ΄αγαπάω
είσαι ότι πιό όμορφο έχω σε τούτη την ζωή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2019 |