ςςςςςς....σιγά μην μας ακούσουν Δημιουργός: kostadina26 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Νησταγμενη και κάπου σε ονείρωξη χαμένη, σε κοιτώ μα δεν σε γνωρίζω....
θαυμάζω την τρικυμία των ματιών σου μα συνάμα συμπονω την ατολμία των χειλιών σου ...
λουζομαι την ανάσα σου μα σαν επισκέπτης μόνο, την οσμιζομαι....
δεν σε παρατηρω...σε έχω από καιρό ζωγραφισμένο στην μνήμη μου..
σαν να συνήθισα πια την εικόνα σου, στου μυαλού μου το χάος να την αναζητώ...
δεν θα φωνάξω πια...
γνωρίζω από καιρό την σιωπή του μυαλού μου να ορίζω...
ένα δάκρυ παραταιρο να συντροφεύει της φαντασίας μου τα ιδανικά...
δεν ξέρω τι σε τρομάζει πιότερο...
θαρρω πως δεν φοβάσαι τον απέναντι αλλά τον ίδιο τον εαυτό σου..
έχεις μάθει να αφηνεσαι στης φύσης σου τα εφήμερα για να γιομισεις της ψυχής σου τα επιθυμητά....
μα η ψυχή σου είναι μωρό που θέλει την απλότητα για να χαμογέλασει...
Κι εσύ μένεις χαμένος και σιωπηλός....
έχεις μάθει από καιρό, να εκπαιδευεσαι σε τούτη την σιωπή.....
ςςςς.... καληνύχτα...
μόνο στο λέω σιγανα μην μας ακούσουν..... Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2019 |